Beijerinckweg 1a, 6827 BN Arnhem
026 379 0232

Grote beurt

HOME / Grote beurt

Grote onderhoudsinspectie

De grote onderhoudsinspectie is de beste investering voor uw auto om zorgeloos te blijven rijden.

Wanneer een grote onderhoudsinspectie

Elke auto heeft een instructieboekje. Dat ligt doorgaans in het dashboardkastje van uw auto. In dat boekje staat informatie over hoe- en wanneer u de auto onderhoudt. Het interval voor onderhoud verschilt doorgaans per type auto en is ook afhankelijk van de leefttijd en aantal kilometers. Over het algemeen hebben jongere auto’s minder onderhoud nodig dan oudere of auto’s die veel kilometers hebben gereden.

 

Kosten grote onderhoudsinspectie

GrandCar biedt u een gegarandeerde prijs voor een grote onderhoudsinspectie (grote beurt). Uw auto wordt altijd gecontroleerd op 78 punten van de grote beurt checklist en natuurlijk wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Mocht geconstateerd worden dat vervanging van andere onderdelen nodig is, dan overlegt GrandCar vooraf altijd eerst met u. Zo weet u vooraf waaraan u toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Waarom een grote onderhoudsinspectie

De grote onderhoudsinspectie geeft inzicht in de staat van uw auto. Door een zeer grondige en uitgebreide inspectie weet u welke grote reparaties eventueel in de toekomst nodig zijn. Misschien kunt u ze dankzij een grote onderhoudsinspectie zelfs wel voorkomen. Na de onderhoudsinspectie gaat u weer met een veilige auto de weg op. Laat uw onderhoudsboekje ook bijwerken nadat de onderhoudsinspectie is gedaan. Dit zorgt ervoor dat de onderhoudshistorie van uw auto bekend is voor een volgende controle. En daarnaast is het van belang voor de waarde van uw auto.

Maak een afspraak 

best

Neem contact op

Beijerinckweg 1a, 6827 BN Arnhem
026 379 0232
www.grandcar.nl
info@grandcar.nl