Beijerinckweg 1a, 6827 BN Arnhem
026 379 0232

Kleine beurt

HOME / Kleine beurt

Kleine onderhoudsinspectie

Als u tijdig een kleine onderhoudsinspectie laat uitvoeren, weet u precies hoe 'gezond' oftewel wat de technische staat van uw auto is.

Kosten onderhoudsinspectie

GrandCar biedt u een gegarandeerde prijs voor een kleine onderhoudsinspectie (kleine beurt). Uw auto wordt altijd gecontroleerd op 30 punten van de kleine beurt checklist en natuurlijk wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Mocht geconstateerd worden dat vervanging van andere onderdelen nodig is, dan overlegt GrandCar vooraf altijd eerst met u. Zo weet u vooraf waaraan u toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Waarom een onderhoudsinspectie

Door een kleine onderhoudsinspectie tijdig uit te laten voeren, kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en verholpen voordat dit tot grotere problemen en hoge reparatie kosten gaat leiden. In het onderhoudsboekje van uw auto staat aangegeven wanneer de kleine beurt moet worden uitgevoerd. Laat uw onderhoudsboekje ook bijwerken nadat de onderhoudsinspectie is gedaan. Dit zorgt ervoor dat de onderhoudshistorie van uw auto bekend is bij een volgende controle. En daarnaast is het ook van belang voor de waarde van uw auto.

Maak een afspraak 

best

Neem contact op

Beijerinckweg 1a, 6827 BN Arnhem
026 379 0232
www.grandcar.nl
info@grandcar.nl