Skip to main content
Loading...

Welkom bij Autobedrijf Grandcar

Arnhem, Gelderland

Autobedrijf Grandcar is uw universeel garagebedrijf voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s. Als een onafhankelijk autobedrijf zijn we niet gebonden aan een bepaald merk. Daarnaast zijn we erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met o.a. APK, remmen, uitlaat accu’s, airco etc.

Niet alleen voor een zeer scherpe prijs maar ook voor de kwaliteit gaat u naar Grandcar. Vooraf ontvangt u altijd een prijsopgaaf en vrijblijvend advies. Wij gebruiken A-merk onderdelen, de kwaliteit daarvan is gelijkwaardig aan originele merkonderdelen maar de prijs ligt een stuk lager!

About Grandcar

Customer first

Autobedrijf Grandcar staat voor een klantgerichte service waarbij de behoeften van de klant altijd voorop staan.

Customer first
Autobedrijf Grandcar
About Grandcar

Vakkundig en betrouwbaar

Autobedrijf GrandCar staat al jarenlang bekend als een vakkundig en betrouwbaar autobedrijf .

Vakkundig en betrouwbaar
Autobedrijf Grandcar
About Grandcar

Maak een afspraak

Maak een afspraak door contact met ons op te nemen via het contact formulier of bel ons op telefoonnummer: 026 379 0232.

Maak een afspraak
Autobedrijf Grandcar

WAAROM AUTOBEDRIJF GRANDCAR

Eerlijk en betrouwbaar

Autobedrijf GrandCar staat al jarenlang bekend als een eerlijk, vakkundig en betrouwbaar autobedrijf waar de specifieke behoefte van iedere klant altijd bovenaan staat.

Lage vriendelijke prijzen

Autobedrijf Grandcar zal altijd proberen u een deskundig en eerlijk advies te geven, en de benodigde werkzaamheden uit te voeren tegen een zo'n laag mogelijke prijs.

Maak een afspraak

Maak telefonisch een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier. Of kom gerust even langs, de koffie staat altijd voor u klaar!