Skip to main content
Loading...

Service & Onderhoud

U kunt bij autobedrijf Grandcar terecht voor alle voorkomende reparaties en al het onderhoud aan uw auto. Wij vinden het heel belangrijk dat u snel, veilig en vertrouwd weer op weg kunt met uw auto.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende onderhoud- en reparatie werkzaamheden. U kunt natuurlijk ook voor andere werkzaamheden bij ons een afspraak maken.

Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor een grote- of kleine onderhoudsinspectie, airco-onderhoud, wintercheck en overige onderhoudswerkzaamheden.

Reparaties

Voor reparaties zoals vervangen van koppeling, uitlaat, distributieriem, remschijven, etc.. bent u bij autobedrijf Grandcar ook aan het juiste adres.

Keuringen

Verloopt de APK van uw auto binnen 2 maanden? Dan is het weer tijd om een afspraak te maken voor de APK.


GROTE ONDERHOUDSINSPECTIE
De grote onderhoudsinspectie geeft inzicht in de staat van uw auto. Door een zeer grondige en uitgebreide inspectie weet u welke grote reparaties eventueel in de toekomst nodig zijn.
KLEINE ONDERHOUDSINSPECTIE
Door een kleine onderhoudsinspectie tijdig uit te laten voeren, kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en verholpen voordat dit tot grotere problemen en hoge reparatie kosten gaat leiden.
AIRCO ONDERHOUD
Als u de airco ieder jaar laat reinigen voorkomt u dat eventuele ziektekiemen, schimmels en bacteriën zich ophopen in de leidingen en achterblijven op de verdamper van het aircosysteem.

KOPPELING VERVANGEN
Het is verstandig om de koppeling te laten controleren als de versnellingsbak bijvoorbeeld slecht schakelt of als het koppelingspedaal zwaarder wordt.
REMSCHIJVEN- EN BLOKKEN VERVANGEN
Als u de remschijven vervangt, vervang dan ook altjd de remblokken. Alleen dan werken uw remmen weer 100%.
DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN
Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met zeer hoge reparatiekosten. Laat de distributieriem daarom op tijd vervangen.

ACCU VERVANGEN
Een goede accu zorgt voor een optimale stroomvoorziening. Als u doorrijdt met een slechte accu, loopt u kans dat uw auto niet meer start.
AUTO UITLIJNEN
Het is verstandig uw auto uit te lijnen als u merkt dat de auto zwaar begint te sturen, of bijvoorbeeld naar een kant trekt.
APK KEURING
Verloopt de APK van uw auto binnen 2 maanden? Dan is het weer tijd om een afspraak te maken voor de APK.