Skip to main content

About us

Als een onafhankelijk autobedrijf zijn we niet gebonden aan een bepaald merk.

Wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact met ons op

Autobedrijf Grandcar

Voor service en kwaliteit

Autobedrijf Grandcar is uw universeel garagebedrijf voor reparatie en onderhoud van alle merken auto’s. Als een onafhankelijk autobedrijf zijn we niet gebonden aan een bepaald merk. Daarnaast zijn we erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met o.a. APK, remmen, uitlaat, accu’s, airco etc. Niet alleen voor een zeer scherpe prijs maar ook voor kwaliteit gaat u naar Grandcar. Vooraf ontvangt u altijd een prijsopgaaf en vrijblijvend advies. Wij gebruiken A-merk onderdelen, de kwaliteit daarvan is gelijkwaardig aan originele merkonderdelen maar de prijs ligt een stuk lager!

 

Autobedrijf Grandcar is aangesloten bij de door AutoProfijt geselecteerde autobedrijven en tevens ook bij Mijngarage.nl. AutoProfijt staat voor vakkundig en voordelig onderhoud van uw auto. Kwaliteit en service voor een eerlijke prijs. Bij Mijngarage.nl vindt u een garage in de buurt die uw werkzaamheden altijd uitvoert tegen een vaste én scherpe prijs. Klikt u op onderstaande links voor meer informatie.

Wilt u een afspraak maken?

01 Step

Neem contact op

U kunt een afspraak maken via ons algemeen telefoon nummer: +31 (0)26-3790232 of via het email adres: info@grandcar.nl

02 Step

Probleem analyse

Gezamenlijk bekijken we welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Service en kwaliteit staan voorop maar altijd tegen een eerlijke prijs.

03 Step

Uitvoeren

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd waarna met u direct contact wordt opgenomen als deze naar behoren zijn afgerond.

De waardering van onze klanten is 4.9/5

Wat onze klanten zeggen

Alle reviews en beoordelingen die klanten over autobedrijf Grandcar hebben gegeven:
Google reviews - Facebook reviews -
Garagevergelijker reviews

Autobedrijf Grandcar

Professionele en klantgerichte service

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.