Beijerinckweg 1a, 6827 BN Arnhem
026 379 0232

Over GrandCar

HOME / Over GrandCar

GrandCar Universeel Autogarage Bedrijf

Autobedrijf Grandcar is uw universeel garagebedrijf voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s.

Als een onafhankelijk autobedrijf zijn we niet gebonden aan een bepaald merk. Daarnaast zijn we erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met o.a. APK, remmen, uitlaat accu’s, airco etc. Niet alleen voor een zeer scherpe prijs maar ook voor de kwaliteit gaat u naar Grandcar. Vooraf ontvangt u altijd een prijsopgaaf en vrijblijvend advies. Wij gebruiken A-merk onderdelen, de kwaliteit is gelijkwaardig aan originele merkonderdelen maar de prijs ligt een stuk lager!

Contact opnemen 

best

WAAROM AUTOGARAGE BEDRIJF GRANDCAR

Autogarage Bedrijf GrandCar staat al jarenlang bekend als een vakkundig en betrouwbaar autobedrijf en is het juiste adres voor alle onderhoud aan uw auto van welk merk dan ook. Getuige ook de vele positieve reviews op Internet die wij krijgen van klanten die langs zijn gekomen voor onderhoud of reparatie van hun auto.

  •  Universeel Autobedrijf voor alle merken
  •  Service en kwaliteit staan bovenaan
  •  Vooraf altijd een eerlijke prijsopgave
  •  Positieve recensies (Groupon actie/Google)
  •  Scherpe lage prijzen
  •  Vakkundig en betrouwbaar

MORE INFO

Scherpe lage prijzen 

Vooraf ontvangt u altijd een prijsopgave en vrijblijvend advies. Wij gebruiken A-merk onderdelen, de kwaliteit is gelijkwaardig aan originele merkonderdelen maar de prijs ligt een stuk lager! Maar als u liever gebruik wilt maken van originele fabrieks-onderdelen, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Vakkundig en betrouwbaar 

Autobedrijf GrandCar is een gecertificeerd service en onderhoud Universeel Autobedrijf voor alle merken. Ons professionele team staat voor u klaar om uw auto op vakkundige wijze na te kijken en u een eerlijk advies te geven.

Service & kwaliteit 

Bij Autobedrijf GrandCar hechten wij zeer veel waarde aan service en kwaliteit. Wij staan u te allen tijde met raad en daad terzijde. Niet voor niets dat klanten ons reeds jaren weten te vinden, en ook de positieve recensies die wij mogen ontvangen.

ONDERHOUD EN REPARATIE


MEEST VOOKOMENDE ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN

Neem contact op

Beijerinckweg 1a, 6827 BN Arnhem
026 379 0232
www.grandcar.nl
info@grandcar.nl