Skip to main content
KLEINE ONDERHOUDSINSPECTIE

ACCU VERVANGEN

Autobedrijf Grandcar

Een goede auto accu zorgt voor de juiste stroomvoorziening. Start de auto slecht? Wanneer er problemen zijn met de accu, laat dat dan op tijd vervangen. Het is vervelend wanneer u niet kunt wegrijden op een plek waar u met uw auto geparkeerd staat. Het is dan belangrijk om zo snel mogelijk een garage op te zoeken om te kijken wat er is. Bij de garages vervangen ze de oude accu voor een nieuwe accu. De nieuwe accu gaat dan weer jaren mee zonder problemen.

Prijs accu vervangen

Via mijngarage.nl biedt autobedrijf Grandcar u een gegarandeerde prijs voor het plaatsen van een nieuwe accu. Onze gegarandeerde prijs geldt voor een nieuwe accu van het merk Yuasa, Bosch of Lion met dezelfde capaciteit en omvang als het originele fabrieksexemplaar van bijvoorbeeld Peugeot, Opel of Volkswagen. Het reinigen van de accupolen is inbegrepen. De gemiddelde prijs voor de auto accu vervangen ligt tussen de 160 en 180 euro.

Maak een afspraak

Maak gelijk een afspraak via Mijngarage.nl, u bent daarmee verzekerd van een gegarandeerde vaste prijs.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.