Skip to main content
APK KEURING

APK KEURING

Autobedrijf Grandcar

Is uw auto toe aan de verplichte algemene periodieke keuring, ook wel APK keuring genoemd? Via Mijngarage.nl boekt u eenvoudig een garage die het beste bij u past. Vul op de mijngarage.nl site rechts uw kenteken en postcode in en vergelijk de garages bij u in de buurt. Vervolgens heeft u binnen een paar klikken een APK keuring geboekt bij de gewenste garage. Wacht niet en maak nu die afspraak!

APK keuring kosten

Benieuwd naar wat u kwijt bent voor een autokeuring? Dat is natuurlijk logisch, want u wilt niet teveel betalen. De kosten voor een APK is bij iedere garage verschillend. De prijs voor de keuring staat niet vast, garages bepalen zelf de prijs. De prijs voor een APK-keuring is tussen de €20,- en de €50,- voor benzine auto’s. Voor dieselauto’s kunt u rekening houden met een bedrag tussen de €45,- en de €70,-. De keuringen worden aangeboden in verschillende prijsklassen, want iedere garage bepaalt zijn eigen prijs. Door uw kenteken en postcode in te vullen, ontvangt u gegarandeerde prijzen van de garages bij u in de buurt. Zo weet u vooraf precies wat de apk-keuring gaat kosten. Geen verrassingen achteraf.

Maak een afspraak

Maak gelijk een afspraak via Mijngarage.nl, u bent daarmee verzekerd van een gegarandeerde vaste prijs.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.