Skip to main content
Platform Support

KOPPELING VERVANGEN

Autobedrijf Grandcar

Gas geven, maar toch nauwelijks versnellen? En maakt de koppeling een piepend geluid? Dan is het wellicht tijd om de koppeling van uw auto te vervangen. De koppeling is een erg belangrijk onderdeel in uw auto. Het vervangen van een koppeling is daarom niet iets om lang mee te wachten. Wees er dus snel bij want zonder koppeling kunt u niet rijden.

Kosten van de koppeling laten vervangen

Is de koppeling van uw auto aan vervanging toe? Via mijngarage.nl biedt autobedrijf Grandcar u een gegarandeerde prijs voor het vervangen van de koppeling. De kosten voor het vervangen van de koppeling liggen tussen de 300 tot 800 euro. Tijdens het vervangen gaan wij aan de slag met de koppeling, de koppelingsplaten en de drukgroep van het merk LuK.

Wanneer een koppeling wordt vervangen, is het vaak ook zo dat de transmissie olie ververst moet worden. Goede transmissie olie is belangrijk voor elk voertuig. Daarnaast kan het zo zijn dat andere onderdelen ook aan vervanging toe zijn. Denk hier aan het vliegwiel, de krukaskeerringen, aandrijfsaskeerringen of priesafkeerringen. Mocht dit het geval zijn dan zal de betreffende garage altijd vooraf contact met u opnemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Maak een afspraak

Maak gelijk een afspraak via Mijngarage.nl, u bent daarmee verzekerd van een gegarandeerde vaste prijs.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.