Skip to main content
REMSCHIJVEN- EN BLOKKEN VERVANGEN

REMSCHIJVEN- EN BLOKKEN

Autobedrijf Grandcar

Naar verloop van tijd slijten buiten de remblokken ook de remschijven van de auto. Bij de vervanging van remschijven horen dan ook altijd nieuwe remblokken. Alleen dan werken uw remmen weer 100%.

Kosten remschijven vervangen

Zodra het waarschuwingslampje op uw dashboard brandt, zijn de remblokken versleten. Dit gebeurt doordat er tijdens het remmen erg veel druk op de remschijven wordt uitgeoefend. Maar ook het weer draagt bij aan de slijtage van de remschijven. Via mijngarage.nl biedt autobedrijf Grandcar u een gegarandeerde prijs voor het vervangen van de remschijven. Deze prijs is voor remschijven van het merk Bosch of Bremco, inclusief remblokken van het merk TRW.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat de slijtingsindicator aan vervanging toe is. De prijs voor het vervangen van de slijtingsindicator wordt u vooraf verteld. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent.

Maak een afspraak

Maak gelijk een afspraak via Mijngarage.nl, u bent daarmee verzekerd van een gegarandeerde vaste prijs.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.